Обратно към сайта
Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

ОБЯВЛЕНИЕ ЗА НАБИРАНЕ НА ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ДОСТАВКА НА ПРОДУКТИТЕ ПО СХЕМА "УЧИЛИЩЕН ПЛОД" И СХЕМА "УЧИЛИЩНО МЛЯКО" ЗА НУЖДИТЕ НА ДГ "ЕДЕЛВАЙС" С.БРЕЗНИЦА

Публикувано от Администратор 
На основание чл.4, ал.5, т.6 и чл.13в и чл.13г от Наредбата за условията и реда за прилагане на схеми за предоставяне на плодове и зеленчуци и на мляко и млечни продукти в учебните заведения - Схема "Училищен плод" и Схема "Училищно мляко", с оглед осигуряване прилагането на схемите и предоставяне на плодове и зеленчуци и на мляко и млечни продукти в ДГ "Еделвайс" с.Брезница с код по админ: 100409 по Схема ",Училищен плод" и Схема "Училищно мляко" за период от три учебни години: 2019/2020 г.; 2020/2021 г. и 2021/2022 г., директорът на ДГ "Еделвайс" с.Брезница обявява процедура за избор на заявител по Схема "Училищен плод" и по Схема "Училищно мляко" за нуждите на ДГ "Еделвайс" с.Брезница за период от три учебни години.

Повече информация в прикачения документ.
Прикачени файлове:
отвори | свали - obiavlenie dg breznitza.pdf (1.21 MB)
Със Заповед №164 ОТ 21.05.2019 г. на директора на ДГ "Еделвайс" е определен заявител по схема "Училищен плод" и Схема "Училищно мляко", с оглед осигуряване прилагането на схемите и предоставяне на плодове и зеленчуци и на мляко и млечни продукти в ДГ "Еделвайс" с.Брезница.
Прикачени файлове:
отвори | свали - zapoved 164-breznitsa.pdf (346.6 KB)
Съжаляваме, но нямате права да публикувате/отговаряте в този форум.