Обратно към сайта
Добре дошли! Вход Създаване на нов профил

Разширено

СЪОБЩЕНИЕ ДО СОБСТВЕНИЦИТЕ И НАЕМАТЕЛИТЕ НА ТЪРГОВСКИ ОБЕКТИ В ОБЩИНА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗПЪЛНЕНИЕ РАЗПОРЕДБИТЕ НА НАРЕДБА №1

Публикувано от Администратор 
Съгласно чл. 5, ал. 1 и 2 от Наредба №1 за осигуряване на обществения ред, поддържане на чистотата, опазване на околната среда и защита имуществото на територията на община Гоце Делчев, всички собственици, наeматели/конценионери и ползватели на търговски обекти и заведения за хранене и развлечения, в които се упражнява търговска дейност и услуги са длъжни да уведомят писмено Общинска администрация гр.Гоце Делчев за работното време на търговския обект.
Заведения за хранене и развлечения с режим на работа след 24.00 часа се регистрират в Общинска администрация и Районно управление „Полиция” гр. Гоце Делчев.
При неизпълнение разпоредбите на чл. 5, ал.1 и 2 от Наредба №1 се носи административно-наказателна отговорност, като глобата е в размер от 500 до 1000 лева.
Образец на заявление за регистрация на работно време може да се получи от информационния център в сградата на Общинска администрация. Същото е прикачено и към настоящото съобщение.
След 01.06.2018 г. ще се извършат проверки за изпълнение разпоредбите на чл. 5, ал. 1 и 2 от Наредба №1.
Прикачени файлове:
отвори | свали - Zaqvlenie rabotno vreme.doc (41.5 KB)
Съжаляваме, но нямате права да публикувате/отговаряте в този форум.